Nakhoda melayari ranjang

Aku berazam nak tekun beribadat sepanjang Ramadhan ni, atau setidak-tidaknya aku lupakan sementara blog aku ni. Tapi you know what, housemate aku ni ade bawak balik sorang abang navy hehehe ketul-ketul habis. Aku usher je dia sampai dia pun perasan yg aku asyik pandang dia je. Aku tak tau la mana housemate aku dapat mamat ni. Housemate aku terbang kat awan biru, abang navy plak kat laut. Laut ngan langit kan jauh tu. Entah kat mana dorang bertemu aku tak pasti.

Memang aku takde la perasaan nak cekau ayam panggang member tu tapi masa last day dorang kat umah akusedang aku tekun beribadat (tak update blog, tak bukak email, tak chatting) abang Navy letak namecard dia kat rak kasut pastu kenyit mata kat aku mase housemate aku tak perasan la. Mase tu dorang berdua dah nak berambus dah tak tau nak pegi mana tah.

Dipendekkan cerita, pada hari ke 11 berpuasa aku kecundang jua bila aku call abang navy tu dan dia pun ayat aku kononnye dia dah syok kat aku sejak kali pertama pandang aku hahaha… dan aku ajak dia datang rumah untuk ajak dia projek. Aku memang tak tahan tengok badan dia yg ketul-ketul tu. You all bayangkan la dia keluar dari bilik housemate aku tu dengan seluar pendek + singlet je. Lengan dia yg berotot tu buat aku huru hara kejap. Dia kata dia nampak aku selalu usha dia. Hehehe…

So, sepanjang housemate aku takde ni, aku gunakan la abang ni untuk memuaskan nafsu aku. Bukan aku takut sangat dengan housemate aku tapi yelah tak sedap plak, aku makan ayam panggang dia, mungkin dia baru makan sekali je kot hehehe…

Hebat memang hebat. Sehebat abang menjadi nakhoda melayari samudera, sehebat itu jugak la dia menjadi nakhoda melayari ranjang. Aku yg seberat 48kg ni dia angkat dan pacak sambil berdiri. Aku berpaut pada leher abang dan dia menggoncang aku sambil berdiri. Breast keras aku melantun-lantun berlaga dibahu abang tempat aku berpaut. Aku dapat rasakan dalamnya tujahan abang. Rasa konek abang tenggelam penuh kat lubang aku. Senak jangan cakap la. Memang senak nak mampos!

Tak lama lepas tu abang letrih berdiri agaknya. Atau mungkin tak tahan lagi menanggung beban 48kg ni, dia duduk dan aku turun sama bertenggek atas abang. Konek dia masih direndam. Giliran aku menghenjut-henjut sebab kini posisi aku diatas. Bantuan abang yg mengangkat aku sikit membantu aku menunggang dengan lancar. Abang mengigit halus putting breast aku. Sesekali gigitan itu terlepas sebab goncangan yg tak menentu hingga menyebabkan breast aku terliuk lentok bergegar. Kedua-dua tapak tangan aku ditampung ke dada pejal abang. Eeee ketul-ketul geramnye…

Tengah aku sedap mengongkek, handphone aku bunyi pulak. Aku jelling sikit. Si Faizal ni nak ape la. Kacau daun! Aku tak angkat. Aku terus menggelek menikmati konek abang hingga mata aku terpejam menahan nikmat keasyikkan yg tak tertahan. Handphone terus berbunyi. Memang mengganggu betul! Ape si Faizal ni nak? Selagi aku tak jawab selagi tu dia call tak henti-henti. 17 missedcalls berlalu dan abang cepat-cepat menamatkan kemuncaknya. Mungkin dia hilang mood dengan gangguan lagi because of you yg keluar dari handphone aku tu.

“takpe ke pancut dalam?” abang tanya aku. Aku angguk.

Abang menekan pinggang aku kuat-kuat. Aku rase senak. Konek ada terasa diperut. Argghhhh… sakit campur sedap! Abang pejam mata memuntahkan titisan akhir. Aku dapat dengar suara abang mengerang kepuasan.

“hoi, ko nak ape?” aku call Faizal balik.

“ko tukar password pintu bos ke? Aku salah masuk ni, dah kene blocked la” Faizal bersuara cemas.

“ala… leceh la ko ni. Aku ngantuk ni” aku bersuara sambil mencuit konek abang yg dah lembik hehehe…

“ala tolong la. Ko yg tukar password kan? Cepat la scan cap jari ko, aku nak keluar tak boleh ni” Faizal merayu.
Video dan link download kod rahsia ..cari berhambur sampai dapat...
 
Memek, tembam, memek montok, memek smp, tante selingkuh, ngentot asik, orang ngentot, memek gadis, ngentot, pepek, abg ngentot, nonok tembam, 3gp ngentot, vidio memek, pantat basah, 3gp memek, smu ngentot, tetek, gadis ngentot, raba raba, cewek ngentot, masturbasi, tante 3gp, abg smu, jantan, ngewe 3gp, vidio ngentot, 3gp jilbab, gadis 3gp, gadis, masturbasi 3gp, jilbab ngentot 3gp.